Shampo Anti Refleks i Verdhë me Hibiscus

  Shampo Anti Refleks i Verdhë me Hibiscus

  Lek 1,700
   DESCRIPTION

   Shampo ideale për të hequr reflektimin e verdhë që rrjedh nga ngjyrosja ose thinjat, falë Hibiscus dhe Alcanna të biokompensuar. E pasur me ekstrakte organike të Aloe Vera, Mjedrës, Damask Trëndafilit dhe Rrush pa fara e Zezë që i bëjnë flokët jetike dhe shkëlqyese. Nuk permban  alergjen.

   SI PËRDORET:

    Aplikojeni duke masazhuar në flokë të lagur, duke eleminuar ujin e tepërt. Lëreni të veprojë për disa minuta dhe shpëlaje.

   * nga bujqësia organike

   ** pa alergjen

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP