Seti rimel , laps per syte dhe buzekuq IDUN Minerals

  Seti rimel , laps per syte dhe buzekuq IDUN Minerals

  Lek 5,000 Lek 8,300
   DESCRIPTION

   Rimel 100% vegan. Volum i menjëhershem.

   Eyelineri me minerale nga IDUN Minerals  vjen në tre formula ultra të pastra të mineraleve.

   Buzëkuq kremoz i IDUN Minerals,përmban pigment mineralesh  shumë të pastra, gjalpë shea hidratues dhe vaj të boronicës nordike.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP