Seti për Kujdesin e Duarve me Qumësht Fiku

  Seti për Kujdesin e Duarve me Qumësht Fiku

  Lek 999 Lek 1,600
   DESCRIPTION

   Kompleti për kujdesin për duar Thalia Natural Beauty Duo Care me ekstrakt të qumështit të fikut sjell freski dhe gjallëri në lëkurën tuaj me efektin hidratues që përmban!

   Informacione mbi produktin:

   Thalia Natural Beauty është këtu me kompletet tërheqëse për kujdesin e duarve… Një prej tyre është grupi i Duel Care Thalia Natural Beauty Duo Care me qumësht fiku.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP