Seti Mbrojtës Për Lëkurën Blue-LITE

  Seti Mbrojtës Për Lëkurën Blue-LITE

  Lek 1,099 Lek 2,200
   DESCRIPTION

   Thuajini ndal plakjes me setin e xhelit dhe kremit të fytyrës nga Thalia Natural Beauty BlueLITE!

    Përdorimi:

   Aplikoni Thalia Natural Beauty kremin dhe xhelin për fytyrën BlueLITE në lëkurën e pastruar. Masazhoni produktin në gishtat tregues në fytyrë dhe qafë me goditje lart. Produkti është ideal për një bazë përbërjeje.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP