Sete Gizzene

  Sete Gizzene

  Lek 2,390 Lek 4,100
   DESCRIPTION

   Konsiderojeni si gjetjen tuaj:fondatina stick me funksion të dyfishtë. E krijuar posacërisht për konturimin e fytyrës,rrëshket si një lëkurë e dytë.

   Një ngjyrë  e qëndrueshme për buzët, me një bazë të butë, që siguron hidratim përfundimtar.Ka efekt të gjatë dhe nuk thahet ,i përshtatshëm për buzët e plasaritura.

   Korrektori perfekt për aplikimin poshtë syve .Korrektor i lëngshëm me një strukturë kremoze që  jep një mbulim të lartë.I jep një ndjesi të lehtë lëkurës dhe aplikohet butësisht në mënyrë të njëtrajtshme.


   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP