Set 1+1,Bli 1 Rimel+1 Rimel Dhuratë

  Set 1+1,Bli 1 Rimel+1 Rimel Dhuratë

  Lek 999 Lek 1,699
   DESCRIPTION

   Modastika vjen me Super Oferta për këtë  Black Friday!

   Bli Rimelin Volumizer dhe përfitoni DHURATE  Rimelin Long&Curl Lashes

   Rimelin Volumizer

   Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

   Rimeli Long&Curl Lashes

   Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me formë pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacerisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e  shkurtër dhe të drejtë.


   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP