Set për mbulim të plotë të fytyrës

  Set për mbulim të plotë të fytyrës

  Lek 4,990 Lek 10,700
   DESCRIPTION
   Fondatina Likuide e IDUN Mineral është një nga produktet e fytyrës më të preferuara në botë. Nordic Veil- është për ju që preferoni një fondatinë me mbulim të plotë . Kjo fondatinë ju jep një mbulim të plotë me një përfundim mat.Bazë për makeup-in nga IDUN
   -Mbron lëkurën tuaj dhe i jep një bazë perfekte  per aplikimin e makeup-it.
   -Përmban qymyr aktivizues me veti antibakteriale(i cili i jep produktit një ngjyrë gri që zhduket kur aplikohet në lëkurë)
   -Krijon një bazë të njëtrajtshme dhe ndihmon makeup-in  të qëndrojë gjatë gjithë ditës.
   -I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht  për lëkurën me akne.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP