Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Set për aplikimin e tonit të syve

Set për aplikimin e tonit të syve

Regular price Lek 2,490 ALL
Regular price Lek 3,600 ALL Sale price Lek 2,490 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Furça Precision e IDUN Minerals është një furçë për aplikimin e hijes së syve, e cila përdoret  për të krijuar një rezultat ekstra të bukur dhe  të përcaktuar. Bronzeri pluhur me minerale  është i  përsosur për krijimin e një pamje të freskët verore  në çdo kohë të vitit. Pigmentet e tij të pasura me minerale aplikohen në mollëza për konturim, ndërsa formula e tij e pastër kujdeset të  mbrojë  lëkurën.
View full details