Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Set kremoz për buzët

Set kremoz për buzët

Regular price Lek 2,490 ALL
Regular price Lek 4,500 ALL Sale price Lek 2,490 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Këto lapsa vegane të buzëve janë një miksim i buzëkuqit kremoz dhe një lapsi buzësh normal. Mineralet shumë të pastra kontribuojnë në pigmentimin e lartë ,vaji nordik i mjedrës i hidraton buzët dhe duke pasur efekt qetësues ,i mban ato të buta .

View full details