Skip to product information
1 of 1

Modastika

Set Gizzene Allure Faundation dhe Pro Stick

Set Gizzene Allure Faundation dhe Pro Stick

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Lek 1,900 ALL Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pudra kremoze është një zgjedhje e mirë për lëkurë të thatë ose të maturuar.

Siguron një mbulim mesatar dhe të plotë duke ndihmuar lëkurën të duket e butë dhe e mëndafshtë. 

Kjo fondatinë krem nga Gizzene Paris jep një përfundim natyral sapo aplikohet,është perfekte për përdorim të përditshëm dhe një pamje të kuruar.

Konsiderojeni si gjetjen tuaj:fondatina stick me funksion të dyfishtë.

E krijuar posacërisht për konturimin e fytyrës,rrëshket si një lëkurë e dytë.

Ju mund të modeloni tiparet tuaja të fytyrës duke përdorur konturimin për:

  • hollimin e fytyrës
  • theksimin e faqeve
  • zvogëlimin ose zmadhimin e fytyrës, dhe ballit
  • mjekrës,hundë
  • dekoltesë

Kjo teknikë universale mund të rregullojë menjëherë çdo gjë që nuk na pëlqen dhe në makiazhin e përditshëm mund të përdoret po aq shpesh sa rimeli ose i kuqi i buzëve.

Konturimi si makiazh i përditshëm konsiston në dhënien e një efekti vizual që i jep fytyrës sonë tipare tri dimensionale, shprehëse, dhe proporcionale në harmoni të plotë.

Nëpërmjet konturimit të saktë të fytyrës mund të arrish një makeup lift.

Krijuar për të gjitha llojet e lëkurës ju siguron një përfundim mat dhe natyral.

View full details