Skip to product information
1 of 1

Modastika

Set Gizzene

Set Gizzene

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Lek 2,200 ALL Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Mund të jetë e vështirë të aplikoni në mënyrë korrekte një fondatinë likuide pa furçën e duhur.Një furçë e mirë për fondatinë duhet të ketë qime të drejtë,fleksibël të cilat mund t’i përdorni për të aplikuar fondatinën në fytyrën tuaj.

Pasi të vendosni fondatinën, mund të përdorni korrektor për të mbuluar çdo papërsosmëri dhe për të ndriçuar zonat e errëta në fytyrë.

Për aplikimin më preçiz të korrektorit, ju sjellim këtë furçë të vogël. Ka formë si penel por është pak më e dendur.  Vendosni një sasi të vogël produkti në zonën e dëshiruar dhe më pas sfumojeni lehtë në lëkurën tuaj derisa të njëtrajtësohet me lëkurën tuaj. 

View full details