Set Gizzene

  Set Gizzene

  Lek 1,299 Lek 2,300
   DESCRIPTION

   Një pudër që njëtrajtësohet në lëkurë për një përfundim natyral dhe të ndritshëm.
   Kjo formulë qëndron gjithë ditën dhe nuk bllokon poret si dhe nuk krijon plasaritje në fytyrë.

   Vjen me një gamë të plotë hijesh për të gjitha tonet e lëkurës. Siguron një mbulim të pastër, me pamje natyrale . 
   Mineral Powder beson se çdo zgjedhje e vogël ka fuqinë të bëjë një ndryshim të madh në pamjen tuaj.

   Me furçën e fondatinës pluhur Gizzene, ju tani mund ta aplikoni produktin shumë lehtë, pasi furça është krijuar për të shpërndarë produktin në mënyrë të barabartë duke ju dhënë një përfundim shumë natyral. 

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP