Skip to product information
1 of 1

Modastika

Set Gizzene

Set Gizzene

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Lek 2,300 ALL Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Nëse po përdorni një blush pluhur,atëherë është absolutisht e rëndësishme të përdorni furçën për një pamje sa më natyrale kur e aplikoni. Nëse nuk përdorni furçën e duhur kur aplikoni këtë lloj produkti, rezultati mund të duket shumë jonatyral  pasi nuk do përhapet dhe sfumohet mjaftueshëm.

Ky highlighter në formë pluhuri për fytyrën i jep një ngjyrë natyrale, të ngrohtë duke vënë në pah mollëzat tuaja.

Jepini shkëlqim  fytyrës  tuaj me këtë ngjyrë të lehtë me pamje natyrale.Formula e butë e blush-it siguron një efekt me shkëlqim natyral me fokus të butë. Hijet e këtij blush-i  imitojnë shkëlqimin natyral të lëkurës për një fytyrë të shëndetshme dhe rrezatuese.

View full details