Skip to product information
1 of 1

Modastika

Set Gizzene

Set Gizzene

Regular price Lek 1,290 ALL
Regular price Lek 1,600 ALL Sale price Lek 1,290 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një buzëkuq kremoz,shumë i pigmentuar i cili shkrihet  në buzë për të krijuar një ngjyrë të thellë ,duke i dhënë buzëve tuaja nuanca të lehta në ngjyrë për një pamje moderne.

Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

Një laps buzësh i dizenjuar për të nxjerrë në pah konturin e buzëve.
Theksoni konturin dhe hijen natyrale të buzëve.

View full details