Set Gizzene

  Set Gizzene

  Lek 1,290 Lek 3,300
   DESCRIPTION

   Pudra kremoze është një zgjedhje e mirë për lëkurë të thatë ose të maturuar.

   Siguron një mbulim mesatar dhe të plotë duke ndihmuar lëkurën të duket e butë dhe e mëndafshtë. 

   Një pudër që njëtrajtësohet në lëkurë për një përfundim natyral dhe të ndritshëm.
   Kjo formulë qëndron gjithë ditën dhe nuk bllokon poret si dhe nuk krijon plasaritje në fytyrë.

   Vjen me një gamë të plotë hijesh për të gjitha tonet e lëkurës. Siguron një mbulim të pastër, me pamje natyrale . 

   Me furçën e fondatinës pluhur Gizzene, ju tani mund ta aplikoni produktin shumë lehtë, pasi furça është krijuar për të shpërndarë produktin në mënyrë të barabartë duke ju dhënë një përfundim shumë natyral

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP