Skip to product information
1 of 1

Modastika

Set Gizzene

Set Gizzene

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Lek 2,900 ALL Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pudra kremoze është një zgjedhje e mirë për lëkurë të thatë ose të maturuar.

Siguron një mbulim mesatar dhe të plotë duke ndihmuar lëkurën të duket e butë dhe e mëndafshtë. 

Siguroni një përkufizim të saktë pa dëmtuar  zonën delikate të syve.
Mund të përdoret për të arritur një pamje të shumëllojshme nga ajo sensuale deri tek ajo më ekstravagante.
Aplikim i butë me ngjyrë të pasur dhe të qëndrueshme.

Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

View full details