Skip to product information
1 of 1

Modastika

Set Gizzene

Set Gizzene

Regular price Lek 2,390 ALL
Regular price Lek 4,300 ALL Sale price Lek 2,390 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Highlighter i lëngshëm për një shkëlqim natyral dhe të lehtë që të gjitha ne e duam.Ky highlighter reflekton dritë dhe  njëtrajtësohet me lëkurën tuaj për t'ju dhënë një shkëlqim të shëndetshëm dhe natyral. 

Eyeliner i lëngshëm që jep një përfundim shumë të realizuar si për fillestarë ashtu edhe për profesionistë.

Një eyeliner i lëngshëm i frymëzuar nga lapsi klasik i kaligrafisë për vizatimin e linjave më të mirë dhe arritjen e përkufizimit të përsosur.

Asgjë nuk i jep më shumë bukuri fytyrës se sa një vetull perfekte.

Nëse besoni në vetulla të forta, të strukturuara atëherë e dini rëndësinë e xhelit të vetullave. Është produkti final që mban tërë punën tuaj që e jepni në vetulla – mbushjen, vizatimin dhe krehjen. Prandaj mos e harroni këtë hap dhe këtë produkt
View full details