Set  Gizzene

  Set Gizzene

  Lek 999 Lek 1,800
   DESCRIPTION

   Furçat ovale kanë revolucionarizuar mënyrën e aplikimit të produkteve të makeup-it.Por çfarë kanë këto furça  kaq të veçantë që përdoren kaq masivisht? Ne jemi këtu për të shpjeguar se si të përdorim furçat ovale dhe çfarë i bëri ato një domosdoshmëri për çdo të apasionuar pas makijazhit.

   Kjo furçë buzësh mund ta bëjë më të lehtë aplikimin e buzëkuqit tuaj dhe do t'ju ndihmojë të bëni një vijë më preçize. Kjo furçë  është shumë e vogël dhe e hollë, me fije që veprojnë si penel.

   Për ta përdorur sugjerojmë që fillimisht  të aplikoni një bazë buzësh në një ngjyrë të ngjashme me buzëkuqin tuaj.Kjo e bën më të lehtë për të marrë një vijë të pastër me produktin tuaj të buzëve. Ju mund të duhet të lyeni buzët tuaja disa herë me furçë për të marrë pigmentimin e dëshiruar. 

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP