Set Gizzene

  Set Gizzene

  Lek 999 Lek 1,700
   DESCRIPTION

   Kjo furçë është shumë e dendur dhe ka një formë këndore ,të theksuar për aplikimin sa më preciz të mundshëm të tonit të syve. Është shumë e rëndësishme që të vendosni ngjyrën e tonit me sa më shumë kujdes të jetë e mundur për të krijuar pamjen tuaj të dëshiruar, veçanërisht nëse synoni pamje të guximshme dhe ekstravagante. Filloni duke vendosur një sasi të vogël të ngjyrës që dëshironi, duke u përqendruar më shumë drejt pjesës së jashtme të syrit. Rezultatet do ju lënë pa fjalë!

   Kjo furçë konturimi përdoret për produkte të konturit që janë në formë pluhuri ose kremoze. Vendoseni produktin në fytyrë dhe,kaloni në një lëvizje rrethore.Ju mund ta përdorni këtë teknikë në çdo pjesë të fytyrës tuaj që dëshironi të konturoni. 

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP