Skip to product information
1 of 1

Modastika

Set Gizzene

Set Gizzene

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Lek 1,800 ALL Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Për të marrë një formë ultra-precize të syve gjatë aplikimit të eyeliner , do t'ju duhet një furçë ekstra.

Eshtë e vështirë të marrësh një formë të qartë, të përcaktuar  të syve pa përdorur një furçë.. Është shumë, shumë  evogël me fije të shkurtra dhe të dendura dhe ka pak kënd për formë më të mprehtë.

  • Këndi i kësaj furçe të këndshme e bën aplikimin e eyeliner të përsosur për krijimin e një linje delikate siç është forma e syrit.
  • 2 në 1.Një krëhër dhe furçë për vetullat ,me fije të vogla që dalin nga shkopi në të gjitha drejtimet. Fijet janë krijuar për t’u përshtatur midis vetullave ose qerpikëve tuaj,duke vepruar pothuajse si furçë flokësh për t’i shtyrë ato në drejtimin e duhur dhe për të aplikuar produktin. 

    Kjo furçë mund të përdoren gjithashtu për të aplikuar xhel për vetullat dhe për t'i pastruar ato. 

View full details