Skip to product information
1 of 1

Modastika

Set Gizzene

Set Gizzene

Regular price Lek 1,390 ALL
Regular price Lek 1,900 ALL Sale price Lek 1,390 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një ngjyrë  e qëndrueshme për buzët, me një bazë të butë, që siguron hidratim përfundimtar.Ka efekt të gjatë dhe nuk thahet ,i përshtatshëm për buzët e plasaritura. Mbrojtje antioksiduese dhe hidratim përfundimtar.

Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

Eyeliner i lëngshëm që jep një përfundim ultra-mat .
Realizoni  formën e syrit që keni dëshiruar.Formula super inovative e eyeliner-it tonë e papërshkueshme nga uji dhe me qëndrueshmëri të lartë.

View full details