Set 1+1,Bli Pudër Kremoze +Primer Dhuratë

  Set 1+1,Bli Pudër Kremoze +Primer Dhuratë

  Lek 999 Lek 1,980
   DESCRIPTION

   Modastika vjen me Super Oferta për këtë  Black Friday!

   Bli Pudrën Kremoze  dhe përfitoni DHURATE  Primer-in  e Gizzene

   Primeri aplikohet në fytyrë në vend të kremit hidratues,si bazë e makeup-it duke i dhënë  pamje të njëtrajtshme fytyrës tuaj.Produkti më efikas për përhapjen e lehtë të fondatinës,në mënyre të njëtrajtshme.

   Pudra kremoze është një zgjedhje e mirë për lëkurë të thatë ose të maturuar.Siguron një mbulim mesatar dhe të plotë duke ndihmuar lëkurën të duket e butë dhe e mëndafshtë

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP