Serum për kujdesin e lëkurës Thalia 5% Niacinamide - 30ml
Sold Out

  Serum për kujdesin e lëkurës Thalia 5% Niacinamide - 30ml

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Niacinamidi është një derivat i vitaminës B3, i cili ndihmon në zvogëlimin e madhësisë së poreve dhe përmirësimin e strukturës së lëkurës me gunga duke ruajtur ekuilibrin e yndyrës së lëkurës. Sa më shumë vaj dhe inde të vdekur mbushin poret, aq më të shtrira dhe më të mëdha duken ato. Sa më pak vaj të bllokohet në pore, aq më pak ato shtrihen. Mund të merrni një pamje më të lëmuar me teksturën e lëkurës me pore më të vogla. Vitamina B5 hidraton intensivisht lëkurën dhe ju ndihmon të keni një lëkurë më të shtrënguar.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP