Serum për shkëlqim e lëkurës dhe zbehje të njollave me 10% vitaminë C - 30 ml
Sold Out

  Serum për shkëlqim e lëkurës dhe zbehje të njollave me 10% vitaminë C - 30 ml

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Serumi i vitaminës C është një vitaminë që nuk mund të prodhohet nga trupi. Kur aplikohet në mënyrë topike, ndihmon në zbutjen e hiperpigmentimit dhe njollave kafe, duke barazuar tonin e lëkurës dhe ndriçimin e lëkurës. Vitamina C, një antioksidant i fuqishëm, mbron lëkurën nga dëmtimi i radikalëve të lirë të shkaktuar nga rrezet UV. Serumi Thalia Vitamin C Ju ndihmon të keni një lëkurë të shëndetshme, të shndritshme dhe rrezatuese.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP