Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Serum hidratues intensiv për kujdesin e lëkurës Thalia për të gjitha llojet e lëkurës 2% hialuronik 30 ml

Serum hidratues intensiv për kujdesin e lëkurës Thalia për të gjitha llojet e lëkurës 2% hialuronik 30 ml

Regular price Lek 1,000 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

 

Thalia Hyaluronic Acid depërton në shtresat e ndryshme të lëkurës, krijon një rrjet tredimensional midis shtresave të lëkurës dhe ndihmon lëkurën të fitojë elasticitet duke e hidratuar thellë. Acidi hialuronik është thelbësor për ruajtjen e hidratimit të lëkurës. Për shkak të funksionit të mbajtjes së ujit, kur aplikohet në mënyrë topike, krijon një barrierë lagështie në lëkurë, hidraton indet dhe rimbush lagështinë e humbur gjatë gjithë ditës.

View full details