Skip to product information
1 of 1

Modastika

Ruaji lekët për shezllonin

Ruaji lekët për shezllonin

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pudër Mat + Blush

1+1 falas!


Pudër me një përfundim natyral-mat,një mbulim të plotë dhe të  qëndrueshëm e cila mund të përdoret për cdo lloj lëkure.

Ajo jep një mbulim të konsiderueshëm dhe një pamje shumë natyrale, duke mbuluar defektet dhe problematikat që mund të keni në lëkurë. Nuk e than lëkurën dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

 

Ky highlighter në formë pluhuri për fytyrën i jep një ngjyrë natyrale, të ngrohtë duke vënë në pah mollëzat tuaja.

Jepini shkëlqim  fytyrës  tuaj me këtë ngjyrë të lehtë me pamje natyrale.Formula e butë e blush-it siguron një efekt me shkëlqim natyral me fokus të butë. Hijet e këtij blush-i  imitojnë shkëlqimin natyral të lëkurës për një fytyrë të shëndetshme dhe rrezatuese.

View full details