Rripi i Periodave

  Rripi i Periodave

  Lek 2,900 Lek 5,500
   DESCRIPTION

       Nxehet në vetëm 3 sekonda, falë teknologjisë së integruar të Grafenit 3 nxehtësi dhe 3 intensitete dridhjesh. Nxehtësia dhe Vibrimi mund të përdoren në mënyrë të pavarur ose njëkohësisht. Rrip elastik i rregullueshëm për të gjitha madhësitë I përshtatshëm për shumë pjesë të trupit, shpinë, shpatull, qafë dhe më shumë Jashtëzakonisht i lehtë (fjalë për fjalë peshon më pak se një 🍏!) USB i rikarikueshëm. Kur karikohet plotësisht, rripi do t'ju zgjasë dy deri në pesë orë (në varësi të cilësimeve). Shijojeni sa herë të doni, duke pushuar, duke ecur, duke udhëtuar, duke punuar, etj. Kombinimi i nxehtësisë dhe dridhjes relakson indin e muskujve tuaj të mitrës dhe rrit rrjedhjen e gjakut.
   Një mënyrë terapeutike për të reduktuar ngërçet, duke rezultuar në rehati
   përfundimtare pa asnjë kufizim në aktivitetet tuaja të përditshme!

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS
   BACK TO TOP