Rrëzëllitëse

  Rrëzëllitëse

  Lek 350 Lek 1,400
   DESCRIPTION

   Highlighter Profesional i lëngshëm.

   75% ulje për vetëm 24 h !

   Highlighter profesional likuid me 2 nuanca  Gold dhe Rose Gold.Për një fytyrë plot shkëlqim dhe hijeshi.Bëhet një me lëkurën duke dhënë një shkëlqim të inspiruar nga  shkëlqimi i rrezeve të dritës në mëngjes.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP