Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Rose Damascena

Rose Damascena

Regular price Lek 900 ALL
Regular price Sale price Lek 900 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pluhuri Rosa Damascena i jep shkëlqim flokëve falë vetive pastruese. Karakteristikat e tij antioksiduese dhe qetësuese lehtësojnë lëkurën e irrituar. Veçanërisht i përshtatshëm për lëkurën e fytyrës dhe trupit si një tonik ushqyes dhe hidratues. Në lëkurë shumë të ndjeshme, përdorimi i saj nuk rekomandohet.

 METODA E PËRDORIMIT

Përzieni sasinë e kërkuar të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Vendoseni në flokë të pastruar lehtë dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë ndërmjet 15 dhe 30 minuta. Pas kohës së pritur, vazhdo me tharjen normale. Rekomandohet për përdorim me Emollient Pack, Ziziphus ose Altea.

NË FYTYRË:

Përzieni pluhurin me ujë të nxehtë, derisa masa të mos jetë shumë e trashë. Vendoseni në fytyrën e pastruar duke shmangur zonën e konturit të syve. Pas vendosjes për 10/15 minuta, shpëlajeni me ujë të ngrohtë. Rekomandohet një provë e tolerancës së lëkurës në parakrah para se të aplikoni në fytyrë.

View full details