Roller për aplikimin e kremit të syve

  Roller për aplikimin e kremit të syve

  Lek 1,600
   DESCRIPTION

   Duke përdorur roller-in,bëjmë lëvizje lart e poshtë në zonën e qeskave të syrit për të përhapur kremin në mënyrë perfekte dhe për të nxitur lëvizjen e gjakut duke përmirësuar lëkurën.

   Ideal për

   • luftën kundër rrudhave
   • trajtimin e qeskave poshtë syve
   • masazhimin,freskinë dhe rigjallërimin e lëkurës.


   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP