Rimel voluminoz +Lip Gloss

  Rimel voluminoz +Lip Gloss

  Lek 999
   DESCRIPTION

   1+1 falas!

   Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

   Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me formë pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacerisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e  shkurtër dhe të drejtë.

    

   Shkëlqyes dhe hidratues buzësh me një mbulim të dukshëm.

   Pro-Glam LipGloss vjen me nje gamë të gjerë për të gjitha nuancat që ju dëshironi .

   Krijoni një pamje fantastike të buzëve, me mbulim të butë, gjithmonë me shkëlqim dhe asnjëherë të thatë.  

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP