Rimel Vatn-IDUN Minerals

  Rimel Vatn-IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

   -Bestseller në të gjithë botën

   -Për qerpikë të gjatë dhe natyralë

   -I papërshkueshëm nga uji deri në + 38 ° C 

   Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.


   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP