Rimel Silfr Brown-IDUN Minerals

  Rimel Silfr Brown-IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

   Rimel ngjyrë kafe ,posaçërisht  për qerpikë më të gjatë.

   Silfr ju siguron qerpikë të ndarë nga njëri-tjetri, si dhe përmban një peptid që jep iluzionin e qerpikëve më të gjatë kur aplikohet.

   Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

   Silfr Brown është 100% vegan dhe i testuar oftalmologjikisht.

   Projektuar posaçerisht  për t'iu përshtatur  syve të ndjeshëm dhe personave që përdorin lente.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP