Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Rimel Silfr Black-IDUN Minerals

Rimel Silfr Black-IDUN Minerals

Regular price Lek 3,700 ALL
Regular price Sale price Lek 3,700 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Rimel i zi ,posaçërisht  për qerpikë më të gjatë.

Silfr ju siguron qerpikë të ndarë nga njëri-tjetri, si dhe përmban një peptid që jep iluzionin e qerpikëve më të gjatë kur aplikohet.

Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

Silfr Black është 100% vegan dhe i testuar oftalmologjikisht.

Projektuar posaçerisht  për t'iu përshtatur  syve të ndjeshëm dhe personave që përdorin lente.

View full details