Rimel Eir -IDUN Minerals

  Rimel Eir -IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

   -Volum i menjëhershëm

   -100% vegan

   -Rezultati :Qerpikë me formë dhe të ndarë në mënyrë perfekte

   Projektuar posaçerisht  për t'iu përshtatur  syve të ndjeshëm dhe personave që përdorin lente.

    

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP