Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Rimel Magna -IDUN Minerals

Rimel Magna -IDUN Minerals

Regular price Lek 7,000 ALL
Regular price Sale price Lek 7,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

-Volum i menjëhershëm

-100% vegan

-Rezultati :Qerpikë me formë dhe të ndarë në mënyrë perfekte

-Fituesi i cmimit "Rimeli  më i mirë" në konkursin  Suedez" Beauty Awards 2018"


View full details