Rimel Eir Waterproof -IDUN Minerals

  Rimel Eir Waterproof -IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

    

   -U jep volum qerpikëve

   -I zgjat dhe nuk i ngjit qerpikët

   -I papërshkueshëm nga uji deri në 38 ° C 

   Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP