Rabarbaro
Rabarbaro
Rabarbaro

  Rabarbaro

  Lek 900
   DESCRIPTION

    

   Pluhuri i Rabarbaroështë ideal për të ngjyrosur flokët e hapur në flokë të verdhë ose për t'i dhënë shkëlqim dhe ton ngjyrave të lehta. Rrënja e kësaj bime është një nga ngjyrat më të rëndësishme të bimëve në bazën e ngjyrave të verdhë / portokalli dhe është përdorur që nga kohërat antike për të ngjyrosur pëlhura dhe qilima.

    SI PËRDORET:

   Përzjeni sasinë e nevojshme të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Vendoseni në flokë të pastruar butësisht dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë për 10-90 minuta, në varësi të nuancës që dëshironi të merrni dhe pranisë së të bardhëve. Është e këshillueshme që të përdorni Rabarbaro në një përzierje me pluhurat e tjera neutrale (Neutral Henna, Ziziphus), të aftë për të dhënë shkëlqim më të madh dhe për të zbutur tonet e verdha intensive. Gjithashtu, ajo mund të kombinohet me kamomilin, lajthinë ose Përzierjen e Madder.

   Nëse aplikohet me një masë shumë të lëngshme, është ideale për ndriçimin e biondeve të lehta edhe në prani të vijave ose pikave kryesore. Rekomandohet një provë e tolerancës së lëkurës në parakrah para aplikimit.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP