Skip to product information
1 of 1

Modastika

Pudër e thatë + korrektor

Pudër e thatë + korrektor

Regular price Lek 999 ALL
Regular price Sale price Lek 999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

1+1 falas!

Një pudër që njëtrajtësohet në lëkurë për një përfundim natyral dhe të ndritshëm.
Kjo formulë qëndron gjithë ditën dhe nuk bllokon poret si dhe nuk krijon plasaritje në fytyrë.

Vjen me një gamë të plotë hijesh për të gjitha tonet e lëkurës. Siguron një mbulim të pastër, me pamje natyrale . 
Mineral Powder beson se çdo zgjedhje e vogël ka fuqinë të bëjë një ndryshim të madh në pamjen tuaj.

 

Korrektori perfekt për aplikimin poshtë syve .Korrektor i lëngshëm me një strukturë kremoze që  jep një mbulim të lartë.I jep një ndjesi të lehtë lëkurës dhe aplikohet butësisht në mënyrë të njëtrajtshme.

-Nuk ka elementë shtesë  të panevojshëm.

Pothuajse nuk ndjehet dhe  mbulon në mënyrë perfekte.
Fsheh njollat e errëta dhe ka vetinë të  përshtatet me tonet e lëkurës.

Korrektori përdoret për të hapur ngjyrën në zonën e poshtë syve, për të zhdukur rrathët e zinj,për të mbuluar shenjat ose njollat dhe ndihmon konturin për te krijuar iluzionin e fytyres së tërhequr.

View full details