Shampo për Lëkurë Delikate Mirto&Tiglio

  Shampo për Lëkurë Delikate Mirto&Tiglio

  Lek 1,400
   DESCRIPTION

   Xhel dushi ideal për lëkurë delikate dhe të ndjeshme. Ekstraktet organike të  Mirto e Tiglio   japin butësi si mëndafsh. Falë pranisë së përbërësve të këtyre bimëve  nga bujqësia organike (Rusco, Eucalyptus dhe Melissa) lëkura do të mbetet e relaksuar  dhe e butë. Aromë pa alergjen.

   SI PËRDORET:

   Holloni produktin në ujë të vaskës ose vendosni sasinë e nevojshme në lëkurë të lagur, masazhuar dhe shpëlarë.

   * nga bujqësia organike

   ** pa alergjen

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP