Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Prodigiuos - Volum për flokët, shkëlqim dhe butësi

Prodigiuos - Volum për flokët, shkëlqim dhe butësi

Regular price Lek 3,100 ALL
Regular price Sale price Lek 3,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.


  • Trajtim i menjëhershëm pa patur nevojë për shpëlarje
  • Jep volum e butësi
  • Ka efekt të shndritshëm dhe rigjallërues, pa e bërë flokun të yndyrshëm
  • Formulë me vajërat biologjikë të veçantë të Jojobas, Arganit,Arrës së Kokosit etj
  • Rihidratojnë dhe rigjenerojnë flokët, duke rikonstrukturuar fibrën kapilare
View full details