Prodigious Helix - Krem hidratues për fytyrën

  Prodigious Helix - Krem hidratues për fytyrën

  Lek 4,600
   DESCRIPTION

   Prodigious Helix - Krem hidratues për fytyrën

   Në një produkt të vetëm gjeni trajtimin e një zbutësi, mbrojtësi dhe ultra ushqyesi.Kremi i Ftohtë Helix përfaqëson një aleat të domosdoshëm për lëkurën jashtëzakonisht të thatë dhe të ndjeshme, por edhe normale që kërkon një nxitje ushqyese. Efekti i butësisë që jep , falë gjalpit Shea dhe komponentëve të çmuar të përzier posaçërisht për të forcuar mekanizmat mbrojtës natyral të lëkurës dhe për të krijuar një pengesë kundër agjentëve të jashtëm  agresivë(si  temperaturë të ftohtë, ndotje etj) dhe dehidratimit konsekuent, duke dhënë përfitime që zvogëlojnë vrazhdësinë dhe lehtësojnë tensionin, duke i dhënë fytyrës një pamje të shëndetshme dhe të qetë. Mukoza e kërmillit të mikrofiltruar të kombinuar me përbërës aktivë specifikë aktivë si Dardhë Prickly, Rocket, Calendula, Chamomile ushtrojnë një funksion intensiv qetësues dhe ri-epitelizues duke ndihmuar në zbutjen e ndjeshmërisë së lëkurës dhe në të njëjtën kohë  ushqejnë intensivisht  lëkurën dhe forcojnë mbrojtjen natyrore të saj. Formula është e pasuruar me një kompleks të vajrave vegjetalë organikë, siç janë Rice Bran Oil, Kernel Kernel, Jojoba, Hemp, Baobab që bashkëveprojnë me veprimin hidratues duke përmirësuar kompaktësinë e shtresës së kornesë, për një efekt ristrukturimi, qetësimi dhe rigjenerimi të menjëhershëm dhe të qëndrueshëm. Sinergjia e Peptideve Ekskluzive, Qelizave Stem Vine të Kuqe dhe Hydropyproline Dipalmitoyl siguron mbrojtje kundër radikalëve të lirë që ruajnë kapitalin qelizor të lëkurës dhe përmirësojnë elasticitetin e saj, për një ndjesi lehtësie të menjëhershme dhe një fytyrë më të hidratuar, kompakte dhe të rigjeneruar.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP