Sponge me funksion të dyfishtë - IDUN Minerals

  Sponge me funksion të dyfishtë - IDUN Minerals

  Lek 3,000
   DESCRIPTION


   2-në-1

   1. për të aplikuar primer-in dhe fondatinën në mënyrë profesionale 
   2. ndihmon për të reduktuar yndyrën e tepërt  në fytyrë falë materialit që ka
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP