Pastruesi i poreve
Pastruesi i poreve
Pastruesi i poreve

    Pastruesi i poreve

    Lek 5,900 Lek 12,000
      DESCRIPTION
      Hiqni pikat e zeza si një profesionist me paisjen për kujdesin e lëkurës  i projektuar për të ndihmuar në pastrimin e thellë të poreve dhe për ti dhene fytyres freskine e munguar .
      Përmban katër koka ngjitëse të këmbyeshme për zona të ndryshme të fytyrës dhe nivele thithjeje të rregullueshme.

      Si të përdorni
      - Pastroni fytyrën me ujë të ngrohtë për të hapur poret
      - Zgjidhni ngjitësen e këmbyeshme dhe futni filtrin
      - Shtypni butonin e ndezjes për të aktivizuar pajisjen
      - Lëvizni butësisht pajisjen ngadalë nëpër lëkurë
      - Shtypni +/- për të ndryshuar nivelet e thithjes


        Kujdes!
      - Dezinfektohuni para dhe pas përdorimit

      ADDITIONAL INFORMATION
      Color: Blue, Purple, White
      Size: 20, 24
      Material: 100% Polyester
      REVIEWS
      BACK TO TOP