Pastrues Micellar me Vitamin C - 300 ml

  Pastrues Micellar me Vitamin C - 300 ml

  Lek 700
   DESCRIPTION
   Uji micellar Thalia pastrues është një pastrues shumë i fuqishëm i fytyrës dhe make-up-it që është efektiv në lëkurë. Uji pastrues micellar Thalia, me teksturën e tij të butë, është ideal për të hequr jo vetëm grimin e fytyrës, por edhe grimin e syve. Me formulën e tij speciale të pasuruar me vitaminë C, pastron në mënyrë perfekte lëkurën pa e tharë atë dhe ndriçon lëkurën me përdorim të rregullt. Ky produkt është formuluar për të qenë vegan dhe pa aroma.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP