Pastrues furçash -IDUN Minerals

  Pastrues furçash -IDUN Minerals

  Lek 1,750 Lek 2,500
   DESCRIPTION
   Pastrues i furçave IDUN Minerals është një spray  i shpejtë për tharje që përdoret për të mbajtur furçat tona taklon të pastra dhe të freskëta ndërmjet përdorimeve.

   Për ta përdorur thjesht spërkatni pastruesin në një pëlhurë të hollë (jo direkt mbi furçë) derisa të jetë i lagësht. Fshijeni furçën mbi pëlhurën e hollë të lagur derisa të hiqet e gjithë përbërja.

   Përmbajtja: 150 ml.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP