Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë
Paletë për sytë

  Paletë për sytë

  Lek 1,100
   DESCRIPTION

   Një paletë  për sytë me 6 ngjyra të kombinueshme ,nga UMF. Nuanca shumë të  pigmentuara dhe rezituese, e perdorshme në përditshmëri por edhe për evente. Të lejon të krijosh pamje natyrale dhe magjepsëse pa u dukur e ekzagjeruar.

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP