Paleta

  Paleta

  Lek 700
   DESCRIPTION

   Paleta bashkë me mjetet e tjera si paleta dhe furça janë mjete praktike për trajtimet me pluhur bimor, të dobishme për përgatitjen e brumit.

   Këto produkte janë pjesë e një projekti të Panairit …’Solidariteti dhe Përpjekja për të mbajtur gjallë artin e përpunimit të drurit’,  të kësaj popullate. Ky art, që nga viti 2003, është njohur nga UNESCO si një Trashëgimi Jomateriale e Njerëzimit.

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP