Ngreje vetullën lart

  Ngreje vetullën lart

  Lek 99 Lek 300
   DESCRIPTION

     Laps për vetullat-GIZZENE

   67% ulje për vetëm 24 h !

   Për një stilim të saktë të vetullave dhe për një rezultat sa më natyral.

   Laps mbushës dhe formues  për vetullat ,super i lehtë në përdorim.

   Jepini formën që dëshironi vetullave tuaja.

   Lapsi i  vetullave  të Gizzene jep mundësinë për fillestarët dhe profesionistët që dëshirojnë  vetulla më të plota sepse është aq i thjeshtë për tu përdorur.

   Furça e vetullave në kapakun e lapsit ndihmon për stilim më të plotë.

   Rezistent ndaj ujit.

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP