Neem

  Neem

  Lek 900
   DESCRIPTION

   Pluhur i imët i thërrmuar Neem. Kjo bimë konsiderohet si një pesticid natyral dhe mund të përdoret tek personi, por edhe në mjedis. Në fakt, ai neutralizon parazitët si marimangat, morrat dhe insekte si në fazat e larvës dhe vezës. Ilaç i vlefshëm gjithashtu si ilaç kundër mushkonjave (nuk i vret ato, por vetëm i mban larg), për t'u përdorur në mjedis ose në trup. Në mjekësinë Ayurvedic, pluhuri Neem konsiderohet i përshtatshëm si për kujdesin e flokëve ashtu edhe për lëkurën. Përdorimi i tij është një trajtim i shkëlqyeshëm kozmetik kundër sekretimit të tepërt të yndyrës së kokës edhe pranisë së zbokthit. Forcon majat e flokëve, duke ju dhënë  trashësi.

    SI PËRDORET:

   Përgatitni masën me pluhur dhe ujë të nxehtë, vendoseni në lëkurën e kokës, rrënjë dhe gjatësitë. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë për 20-40 minuta. Pas një masazhi përfundimtar, laje dhe vazhdo me tharjen normale. Neem bashkëvepron shumë mirë në sinergji me Amla për aspektin e saj forcues dhe me paketën e balancimit të subimt për të rivendosur ekuilibrin e duhur të yndyrnave. Për këtë aspekt është një trajtim i vlefshëm kozmetik edhe në lëkurën e fytyrës kundër akneve dhe pikave të zeza.
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP